مطالب مرتبط:
سلامی: آژانس باید بپذیرد که ما در شرایط جدیدی قرار داریم/قرار بود صبح همان روز حمله به ایران بازرسان آژانس از تاسیسات ایران بازدید داشته باشند
قرار بود صبح همان روز حمله به ایران بازرسان آژانس از تاسیسات ایران بازدید داشته باشند
اوباما و نتانیاهو در سکوت آژانس اتمی به مراکز هسته ای ایران حمله کردند
غرب به دنبال تهیه دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران
ورود بازرسان آژانس به ایران با مقررات تازه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 آبان 1404 ساعت 12:202025-11-16سياسي

سلامی: با حمله به ایران اعتبار آژانس از بین رفت


رییس سازمان انرژی اتمی با بیان این که « آژانس باید بپذیرد که ما در شرایط جدیدی قرار داریم» گفت: با حمله به ایران اعتبار آژانس از بین رفت.

- روز یکشنبه محمد اسلامی در سخنانی در پنلی در کنفرانس بین المللی حقوق بین الملل تحت تهاجم: تجاوز و دفاع که با مجری گری سعید خطیب زاده معاون وزیر خارجه برگزار شد، اظهار کرد: به شهادت آژانس، ایران به تمام تعهدات خود در برجام عمل کرد ولی این طرف های مقابل بودند که به تعهدات خود عمل نکردند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: بر اساس برجام، آژانس هر سه ماه یکبار در ارتباط با فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران به شورای حکام و هر 6 ماه یک بار به شورای امنیت گزارش می داد ولی با خروج آمریکا از برجام و تحولاتی که پس از آن رخ داد این خود، باعث آغاز مجدد تنش شد.

رییس سازمان انرژی اتمی تأکید کرد: این نشان داد مذاکره و توافق هیچ اثری در رفع اتهامات علیه ایران نداشت.

نکته دیگر اینکه هیچ یک از تأسیسات مورد حمله، مانند حملات اسراییل به عراق، سوریه، اوکراین یا روسیه، تحت نظارت آژانس نبودند.

اما در ایران، به تأسیسات هسته ای تحت نظارت آژانس حمله شد؛ این نخستین بار در تاریخ بود که چنین اتفاقی رخ داد.


برچسب ها: رییس سازمان انرژی اتمی - سازمان انرژی اتمی - آژانس - حمله به ایران - رییس سازمان - ایران - انرژی اتمی
آخرین اخبار سرویس:

سلامی: با حمله به ایران اعتبار آژانس از بین رفت

سلامی: با حمله به ایران اعتبار آژانس از بین رفت